Stockverkoop 12 en 13/02: een fiets voor Valentijn

Vrijdag 12 en zaterdag 13 februari verkopen wij een heleboel outletfietsen. Verwacht geen overschotjes of afgeleefde testmodellen, maar allemaal gloednieuwe fietsen van onze betere merken. Mét alle naservice die bij Fietsen De Geus hoort.

Stel je de aankoop van een nieuwe reisfiets of e-bike al lang uit? Wil je jouw partner verrassen met het beste valentijnscadeau op twee wielen ooit? Zak dan af naar de Marnixplaats. Uiteraard staan wij gewoon klaar om je van het nodige advies te voorzien.

Natuurlijk streven we ernaar om de maatregelen rond corona voorbeeldig na te leven. De uitverkoop vindt volledig buiten plaats, voor de deuren van onze winkel. Onze medewerkers staan je te woord met mondmaskers en ontsmette handen.

 

Word gratis een digitale Geus

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor toffe promoties, coole fietstips en splinternieuwe modellen

  • Je wil op de hoogte blijven van onze promoties, seizoensdeals, het laatste nieuws over De Geuzen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Fietsen De Geus.
Fietsen De Geus