Jouw fietsavontuur start hier

Wij zijn méér voor jou dan fietsenwinkels in Antwerpen, Berchem en Edegem. Wij helpen je om jouw fietsverhaal te schrijven. Het vinden van je droomfiets begint met een gratis testrit.

Testrit reserveren   Herstelling inplannen

Ontvang onze actuele voorraadlijst in je mailbox

Bij Fietsen De Geus vind je altijd ruim 1000 fietsen op voorraad.

Ja, ik wil de voorraadlijst In minder dan 1 minuut op te vragen

Professioneel advies moet gratis zijn.

Alleen fietsen van hoge kwaliteit.

Topservice na aankoop is vanzelfsprekend.

Inspiratie

voor & door fietsers

Fietsen is dromen. Fietsen is vervoer. Fietsen is je hoofd leegmaken, blik vooruit, recht op het doel af. Of met een grote boog om het doel heen. Want soms wil je niet direct bij het eindpunt zijn.

Wij schrijven over onze evenementen, acties, visies en fans. Word deel van ons verhaal.

Laat je inspireren

Jouw fietsverhaal begint met een testrit

Reserveer een testrit No worries, het is gratis!

Wie zegt wat?

Dieter Wijffels

Top service. Goede fietsen, aanbod wordt op maat van je wensen en budget bekeken. De fietsen vragen weinig onderhoud en indien toch nodig, fiksen ze. Jouw fiets in no time. Als bewust autoloze burger is dit voor mij heel belangrijk. De Geus dus.

Annelies Lonnée

We hebben een gang vol fietsen van De Geus. Topservice, altijd weer! Onze bakfiets komt van hun, nu al veel jaren geleden. Maar pas ook weer een stadsfiets en mountainbike gekocht voor de jongens. Bij ons om de hoek in Berchem, erg handig.

André Beckx

Wij kochten bij De Geus-Antwerpen twee elektrische fietsen van het merk “ Velo de Ville”.Wij zijn er super tevreden over. Maar ook de vriendelijkheid, behulpzaamheid en de professionaliteit van het personeel heeft ons ten zeerste verbaasd. Niemand loopt je voorbij zonder te vragen of ze je kunnen helpen. Je vragen worden er uitvoerig en kundig beantwoord. In detail wordt er meegedeeld wat er bij een eerste gratis nazicht is gebeurd. Een grote pluim voor het ganse team van De Geus! Dankjewel iedereen!
Twijfel je waar je een fiets gaat kopen? 1 adres: Bij de Geus! (En ik ben echt geen familie van de zaakvoerder 😄)
André Beckx

Ben je een vlotte vouwfietser of een coole cargobiker?

Fietsen De Geus